İLETİŞİM


sevimvepasta@gmail.com











6 Mayıs 2014 Salı

BROWNİ

içi hafif ıslak çikolata tadı yoğun yedikçe ağızda dağılan bi tarif


MALZEMELER

  • 125 GR TEREYAĞ
  • 260 GR BİTTER ÇİKOLATA
  • 4 YUMURTA
  • 1SU BARDAĞI (200 GR) ŞEKER
  • 3/4 SU BARDAĞI+2 YK UN (130 GR)
  • 1/2 ÇAY KAŞIĞI TUZ
ÜST SÜSLEME
  • 170 GR SÜTLÜ ÇİKOLATA
  • YETERİNCE FİLE ANTEP FISTIĞI
HAZIRLANIŞI

Tereyağımızı ve bitter çikolatamızı sos tenceremize alıp eritiyoruz eridikten sonra ılınması için kenara alıyoruz yumurtalarımızı şekerimizi ekleyip iyice çırpıyoruz ardından kalan malzemeleride ekleyip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırınımızda 35 dk pişiriyoruz üst süslememiz için çikolatamızı benmari ile eritiyoruz brownimizin üzerine döküyoruz en son file fıstığımızıda ekleyip dinlenediriyoruz afiyet olsun

Hiç yorum yok: